tromaktiko: Γραφείο στρατολόγησης εθελοντών στη Ρωσία;

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Γραφείο στρατολόγησης εθελοντών στη Ρωσία;



Στη Ρωσία άνοιξε και λειτουργεί γραφείο στρατολόγησης εθελοντών για να μεταβούν στη Συρία και να συνδράμουν τους...
σύριους στρατιώτες ενώ και το Ιράν ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την στρατιωτική του παρουσία στη χώρα. Πρόκειται για μια κίνηση για την οποία είχε ήδη προετοιμάσει την παγκόσμια κοινή γνώμη η Ρωσία αφού είχε ήδη πει ότι θα σταλούν Ρώσοι εθελοντές αντιλαμβανόμενη ότι χρειάζεται να συνδράμουν και χερσαίες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα η Ρωσία δημιουργεί ειδικό επίλεκτο σώμα στρατιωτών το οποίο και θα στείλει στη Συρία γνωστό και ως "Slavonic Corps", ένα σώμα το οποίο είχε σταλεί και παλαιότερα με περιορισμένη όμως σύνθεση και αποστολή. Είναι φανερό πως το ρωσικό στρατιωτικό δόγμα περί υβριδικού πολέμου με τα γνωστά "πράσινα ανθρωπάκια" θα κάνουν πάλι την εμφάνιση τους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε σχετικά εδώ) τα ρωσικά ΜΜΕ προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων λέγοντας πως ήδη έχουν αυξηθεί σε δύο εκατ. οι αναζητήσεις στο "Yandex" σχετικά με το πως μπορούνε να Ρώσοι να μεταβούν και να πολεμήσουν στην Συρία τους ισλαμιστές!

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, έχουν αυξηθεί οι αναζητήσεις στο "Yandex", τη ρωσική μηχανή αναζήτησης, με γύρω στα δύο εκατ. αναζητήσεις σχετικά με τον πόλεμο στη Συρία. Οι Ρώσοι επιθυμούν σύμφωνα με την "Izvestia" να πάνε ως εθελοντές στην Συρία και η ζήτηση για πληροφορίες σχετικά με τον πόλεμο, το ταξίδι, την Συρία, πως μπορύν να φτάσουν και αν ενταχθούν στον συριακό Στρατό κτλ έχει αυξηθεί κατά δέκα φορές!

O αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών του Ιράν, Affairs Hossein Amir Abdollahian, είπε ότι το Ιράν θα αυξήσει την "συμβουλευτική του παρουσία" στη Συρία προαναγγέλοντας ουσιαστική την άφιξη χιλιάδων ακόμη Ιρανών στρατιωτών.

Σε δήλωση του το Σάββατο ο Abdollahian παραδέχτηκε ότι το Ιράν έχει στρατιωτικούς συμβούλους στη Συρία κατόπιν αίτησης από τον Μ.Άσαντ ενώ και ο πρόεδρος της ιρανικής επιτροπής εξωτερικής πολιτικής, Alaeddin Boroujerdi, επιβεαίωσε την παρουσία Ιρανών ειδικών στη Συρία αλλά μόνο για ...συμβουλευτικές παροχές.

Πιο αναλυτικά, στη Ρωσία άνοιξε και λειτουργεί γραφείο στρατολόγησης εθελοντών στην περιοχή του Ροστόφ που θέλουν να πάνε να πολεμήσουν στη Συρία στο πλευρό των σύριων στρατιωτών παρέχοντας όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούνε να μεταβούν στην περιοχή, πόση είναι η αμοιβή τους.

Σύμφωνα με έρευνα ρωσικής εφημερίδας, η οποία παρέχει το τηλέφωνο επικοινωνίας με την ρωσική στρατιωτική "ιδιωτική εταιρεία", μπορείτε να ρωτήσετε ότι επιθυμείτε να μάθετε για την σύγκρουση στη Συρία.

Οι πρώτες ερωτήσεις που κάνουν στους υποψήφιους εθελοντές είναι ειδικότητα, ύπαρξη διαβατηρίου, αν υπάρχουν προβλήματα με το νόμο, παρέχονται λεπτομέρειες με το χρόνο ταξιδιού-μετάβασης στο πεδίο της μάχης, μισθολόγιο, συμβόλαιο.

Στο διάλογο που ακολουθεί, δίνονται ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Η πληρωμή γίνεται με τον μήνα όχι με την εβδομάδα υπάρχει συμβόλαιο ενός έτους ή έξι μηνών για "επαγγελματικό ταξίδι", αμοιβή 80.000 ρούβλια το μήνα όταν ξεκινά η προετοιμασία, όταν φύγουν για το "επαγγελματικό ταξίδι" 120.000 ρούβλια και για "ενταντικές επιχειρήσεις" 240.000 ρούβλια.

Πριν υπογραφεί συμβόλαιο, οι υποψήφιοι εθελοντές περνούν από δοκιμασίες φυσικής αντοχής, ιατρικές εξετάσεις καθώς και εξετάσεις ειδικότητας.

Αν κάποιος πιστεύει ότι πληροί τις προυποθέσεις και περάσει όλες τις δοκιμασίες τότε προσέρχεται στο Molkino, στην περιοχή του Krasnodar.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα είχε ξανααστελεί στη Συρία με περιορισμένη σύνθεση όμως. Την άνοιξη του 2013 η ρωσική ιδιωτική εταιρεία "Moran Security Group", οι Vadim Gusev και Yevgeny Sidorov, σχημάτισαν μια ομάδα 267 "συνδέσμων" για την προστασία των πετρελαιαγωγών και άλλων ευαίσθητων περιοχών σε μια εμπόλεμη ζώνη.

Οι "Slavonic Coprs" από παλαιότερη εμφάνιση τους στη Συρία. Το μήνυμα που είναι γραμμένο σημαίνει "Η Συρία για τον Άσαντ"!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!