tromaktiko: Πόσταρε φωτογραφία με λεφτά στο Facebook και τον σκότωσαν ληστές

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Πόσταρε φωτογραφία με λεφτά στο Facebook και τον σκότωσαν ληστές



Μια ψεύτικη φωτογραφία έμελλε να είναι και η τελευταία που...
θα ανέβαζε ο 50χρονος Τόνι Χάρις στο λογαριασμό του στο Facebook, καθώς, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, πέθανε από σφαίρα στο κεφάλι.

Ο 50χρονος, ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία με τη λεζάντα: «Κάπου μου παράπεσαν 60.000 δολάρια. Ελπίζω να μην πήγε για ψώνια η γυναίκα μου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρεις ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο σπίτι του Χάρις στη Φιλαδέλφεια και απαίτησαν χρήματα, κρατώντας πιστόλια πάνω από τα κεφάλια του άτυχου ζευγαριού.

Και οι δυο πυροβολήθηκαν από τους αγνώστους, οι οποίοι εικάζεται από την αστυνομία, πως είναι ηλικίας 17-19 ετών, και εν τέλει άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πενσιλβάνια.

Η ειρωνεία της υπόθεσης αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, όταν ο ανιψιός του 50χρονου, αποκάλυψε ότι η φωτογραφία ήταν στην πραγματικότητα ένα τρολάρισμα! Οι στοίβες αποτελούνταν από χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου και στην κορυφή τους ήταν τοποθετημένα 20δόλαρα για να ξεγελούν όποιον τα βλέπει.

Η τραγική ειρωνεία, σύμφωνα με το protothema, έρχεται να επιβεβαιωθεί και από τον αρχηγό της αστυνομίας της Φιλαδέλφεια, ο οποίος είπε ότι η χρονική αλληλουχία των δυο συμβάντων, της ανάρτησης και της δολοφονίας, αυξάνουν την πιθανότητα αυτά τα δυο να σχετίζονται και οι τρεις δράστες να παρακινήθηκαν από τη φωτογραφία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!