tromaktiko: Μητσοτάκης: Ο Μεϊμαράκης δεν μπορεί να κάνει "άνοιγμα" της ΝΔ-Τι λέει για Άδωνι και Τζιτζικώστα

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μητσοτάκης: Ο Μεϊμαράκης δεν μπορεί να κάνει "άνοιγμα" της ΝΔ-Τι λέει για Άδωνι και Τζιτζικώστα



"Πράγματι η αντιπολίτευση είναι υποτονική το τελευταίο διάστημα" παραδέχθηκε... μιλώντας στον focus fm ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Η μάχη θα δοθεί με την αριστερά. Η ΝΔ έχει χάσει τη μάχη των ιδεών εδώ και αρκετό καιρό" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης. "Νομίζω ότι το άνοιγμα της ΝΔ μπορώ να την κάνω μόνο εγώ. Ο κ. Μεϊμαράκης πιστεύω ότι δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει, άλλωστε και τα στελέχη που τον υποστηρίζουν πρεσβεύουν την παλιά ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης αν και τον εκτιμώ για την αποτελεσματικότητά του ως υπουργό, ξεκινάει από ιδεολογική αφετηρία, που δεν του επιτρέπει να κάνει άνοιγμα, το ίδιο πρόβλημα έχει και ο κ. Τζιτζικώστας, αν αναλογιστεί κανείς και τα άτομα που τον υποστηρίζουν. Ο κ.Τζιτζικώστας πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί ο ίδιος δεν θα μπορεί να είναι", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφορικά με την υπόθεση του Γιάννη Πανούση ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε "Δεν είμαι υπεύθυνος για τις ανακοινώσεις της ΝΔ η οποία φαίνεται να κάνει προβολή στον εν ενεργεία πρόεδρο του κόμματος και όχι αντιπολίτευση, προσωπικά έχω κάνει ερώτηση στο πρωθυπουργό για το αν γνώριζε για την υπόθεση Πανούση και περιμένω την αντίδραση του." Όσον αφορά ενδεχόμενη συμμετοχή της χώρας στη μάχη κατά των τζιχαντιστών, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε, ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως η Ελλάδα θα εξαιρεθεί: «Η Ελλάδα είναι στο ΝΑΤΟ και της ΕΕ δεν έχουμε μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!