Ελλάδα
Κύπρος
Κόσμος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Lifestyle
Media
Πολιτισμός
Υγεία
Video/Ρεπορτάζ
Αστυνομικό Ρεπορτάζ
Περιφερειακά Νέα
Άνδρας
Γυναίκα
Παιδί
Περιβάλλον
Τεχνολογία
Περίεργα
Αστεία
Απόψεις/Αρθρογραφία
Ανέκδοτα
Συνταγές
Καιρός
Το θέμα της Εβδομάδας
Χρήσιμα
Auto/Moto
Ζώδια
ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
Blogs
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015
Η σωστή θερμοκρασία για το γλυκό κρασί και τα αποστάγματα
Σερβίρουμε...
το γλυκό κόκκινο κρασί στους 12-14 ºC
το γλυκό λευκό κρασί στους 10 ºC
τα αποστάγματα στους 18 ºC
Η βότκα θα πρέπει να βγει παγωμένη, από την κατάψυξη.
Πηγή
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα