tromaktiko: Εκεί που κάπνιζα ένα τσιγάρο... κοιτάω επάνω και βλέπω έναν ιπτάμενο δίσκο

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Εκεί που κάπνιζα ένα τσιγάρο... κοιτάω επάνω και βλέπω έναν ιπτάμενο δίσκο



Πριν πολλά χρόνια.. και συγκεκριμένα... τον μήνα Σεπτέμβριο του 1999, έκατσα με την μηχανή μου σε μια στάση στην πόλη των Τρικάλων και κάπνισα ένα τσιγάρο.

Θυμάμαι ήταν ένα ζεστό βραδάκι, και δεν είχε καθόλου αεράκι.

Καθώς κάπνιζα το τσιγάρο, νιώθω έναν αέρα να μου κουνά τα μαλλιά, και λέω, "μπα σήκωσε αεράκι, ωραία μια χαρά δροσιά θα έχει.... το βραδάκι".

Από ένστικτό κοίταξα αργά στον ουρανό, και βλέπω στα 10 μέτρα περίπου, έναν ιπτάμενο δίσκο ακριβώς απο πάνω μου.

Η όψη του δεν ήταν όπως έχουμε δει τις φωτογραφίες των UFO, αλλά ήταν ένα καμουφλαρισμένος δίσκος μέσα σε μια πυκνή νεφώδη ομίχλη. Η όψη του ήταν μεν στρογγυλή, και στην αρχή υπέθεσα ό,τι κάπου εκεί στα σπίτια γίνεται κάποιο πάρτι, και γίνονται κάποιες αντανακλάσεις απο τους προβολείς αλλά, εκείνη την στιγμή πήραν μπροστά οι μηχανές του και ακούγονταν σαν την τουρμπίνα αεροπλάνου.

Κάτι πράσινα φωτάκια ίσα που φαίνονταν μέσα στο καμουφλάζ του, και άρχισε μετα να στροβιλίζει γύρω απο την περιοχή και να σηκώνει σκόνη στο πέρασμά του.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι δεν είχα την αίσθηση του φόβου ή του πανικού, καθώς καθόμουν και το κοίταγα να περιστρέφεται για αρκετή ώρα πάνω απο τον ουρανό.

Μετά όμως εξαφανίστηκε για λίγα λεπτά και επανήλθε ο ιπτάμενος δίσκος με αποτέλεσμα να κάθομαι και να τον βλέπω να κάνει βόλτες έως ότου και πέταξε προς άγνωστη κατεύθυνση.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!