tromaktiko: Ικανοποιητική η συμμετοχή στην απεργία – Τρία διαφορετικά “μέτωπα” στην Ξάνθη

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ικανοποιητική η συμμετοχή στην απεργία – Τρία διαφορετικά “μέτωπα” στην Ξάνθη



Σε ικανοποιητικά επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην Ξάνθη, το πρωί της Πέμπτης...

Για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκαν διαφορετικές πορείες μέσα στην πόλη, μιας και υπήρχαν τρία διαφορετικά μέτωπα, ωστόσο σε γενική γραμμής η εικόνα και η συμμετοχή φάνηκε να ικανοποιεί τους διοργανωτές της κινητοποίησης.

Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρέθηκε στην E-value περιφρουρώντας την απεργιακή κινητοποίηση, ενώ στην είσοδο της επιχείρησης τοποθετήθηκε πανό. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις προγραμματίστηκαν και για την γαλακτοβιομηχανία “Ροδόπη”, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μαζί με τους υπόλοιπους απεργούς.

Πέραν της Κεντρικής Πλατείας, αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο στην Πλατεία Ελευθερίας όσο φυσικά και στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Ακολούθησαν πορείες στους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, ενώ αισθητή ήταν η παρουσία των Αστυνομικών δυνάμεων με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας να μεριμνούν για την τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της πόλης.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!