tromaktiko: Λαμία: Αστυνομικός έπαιρνε μάτι γυναίκες και...

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Λαμία: Αστυνομικός έπαιρνε μάτι γυναίκες και...



Το περιστατικό σύμφωνα με  τις καταγγελίες δυο γυναικών συνέβη...
το μεσημέρι της Πέμπτης στις Ιαματικές Πηγές των Θερμοπυλών.

Πρόκειται για αστυνομικό που κατάγεται από τα Τρίκαλα και υπηρετεί σε υπηρεσία της γενέτειράς του, ωστόσο χθες βρέθηκε στις Θερμοπύλες και παρακολουθούσε τις δύο γυναίκες που έκαναν μπάνιο.

Όταν εκείνες πήγαν να αλλάξουν ρούχα, ο 43χρονος αστυνομικός σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες άρχισε να αυτοϊκανοποιειται.

Οι γυναίκες αναστατώθηκαν και ενημέρωσαν την αστυνομία. Αστυνομικοί της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τον 43χρονο, που όπως διαπίστωσαν ήταν συνάδελφός τους.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή

-----------------------------------------------------------------------------

Τι λέει η ανακοίνωση των "αδιάφθορων" για τον "ματάκια" αστυνομικό, που συνελήφθη στα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης στις πηγές των Θερμοπυλών, όπου δυο γυναίκες από τη Λοκρίδα είχαν πάει για το μπάνιο τους στα ιαματικά λουτρά.

Οι δυο γυναίκες είδαν έναν άνδρα μέσα από ένα αυτοκίνητο να τις παρακολουθεί, ωστόσο αρχικά δεν έδωσαν και πολύ σημασία.

Όταν όμως πήγαν προς το αυτοκίνητό τους, για να αλλάξουν, είδαν ότι ο άνδρας αυνανιζόταν και τότε κάλεσαν την αστυνομία.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που είναι ακριβώς δίπλα από τις πηγές, και συνέλαβαν τον 43χρονο.

Στη συνέχεια όπως προέκυψε από την προανάκριση ο "ματάκιας" είναι αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ο οποίος υπηρετεί σε κοντινό Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Σε διαθεσιμότητα και ΕΔΕ - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα (06-11-2015) Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, που βρισκόταν μαζί με φίλη της στα ιαματικά λουτρά Θερμοπυλών, ο Υπαρχιφύλακας χθες το μεσημέρι (05-11-2015), διέπραξε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ακόλαστη πράξη, ενώ μπορούσε να γίνει αντιληπτός από τους εκεί λουομένους ή διερχόμενους πολίτες.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας. Επιπλέον τέθηκε

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!