tromaktiko: ΒΟΜΒΑ: Η Ρωσία απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ με πόλεμο; [video]

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: Η Ρωσία απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ με πόλεμο; [video]



Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας...
Viktor Bondarev, προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που η αμερικανική Αεροπορία κινηθεί εναντίον ρωσικών μαχητικών, τότε τα αεροσκάφη της θα καταρριφθούν από τα αντιαεροπορικά συστήματα που εχουν εγκατασταθεί στην Συρία. Η αμερικανική Αεροπορία την ίδια ώρα ανέπτυξε 12 μαχητικά τύπου F-15C στην τουρκική αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ.

«Έχουμε εκτιμήσει όλες τις πιθανές απειλές. Δεν στείλαμε μόνον μαχητικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά και ελικόπτερα, αλλά και αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα», ανέφερε ο αρχηγός της ρωσικής Αεροπορίας Viktor Bondarev στην ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda. «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έχουμε υπολογίσει όλες τις πιθανότητες. Για παράδειγμα να κλαπεί ένα μαχητικό αεροσκάφος μιας γειτονικής χώρας και να χρησιμοποιηθεί κατά των ρωσικών δυνάμεων».

Ο Ρώσος αρχηγός της ΠΑ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν "κατά λάθος" αμερικανικά μαχητικά εναντίον των ρωσικών και υπενθυμίζει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε μια τέτοια ενέργεια να εξουδετερωθεί αμέσως.



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι 5 λόγοι που το άτμισμα μας βοηθά να γυρίσουμε την πλάτη στο κάπνισμα!

Οι φήμες που ακούγονται κατά καιρούς για το ηλεκτρονικό τσιγάρο αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Τελευταία, κυκλοφόρησε η φήμη ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί προθάλαμο για το...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!