tromaktiko: ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Επεσε το σύστημα στις εκλογές της ΝΔ - Ηταν προγραμματισμένο για τις 19:00

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Επεσε το σύστημα στις εκλογές της ΝΔ - Ηταν προγραμματισμένο για τις 19:00



Στο παρά πέντε του κλεισίματος της κάλπης σημειώθηκε και...
ένα μικρό απρόοπτο στην εκλογική διαδικασία στη ΝΔ: Επεσε το σύστημα, καθώς ήταν προγραμματισμένο από μόνο του να κλείσει στις 19:00.

Το μικρό προβληματάκι που δημιουργήθηκε και ξεπεράστηκε αμέσως, έγινε λόγω της παράτασης που δόθηκε στην εκλογική διαδικασία. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο η εκλογική διαδικασία να λήξει στις 19:00. Ωστόσο, λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου αποφασίστηκε να δοθεί μια ώρα παράταση και οι κάλπες να κλείσουν στις 20:00. Και κάπως έτσι, έπεσε το σύστημα.

Το πρόβλημα λύθηκε αμέσως βέβαια, αφού μόλις διαπιστώθηκε το τι συνέβη δόθηκαν αμέσως νέοι κωδικοί στους χειριστές των tablets και η εκλογική διαδικασία πήρε και πάλι μπροστά!
Πηγή

Kαι ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας υπέρμαχος του ηλεκτρονικού τσιγάρου: «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας βασικός τρόπος βελτίωσης της υγείας του έθνους»

Το θέμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου και των υψηλών ποσοστών επιτυχίας του στη διακοπή του καπνίσματος έφτασε στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον πρωθυπουργό David Cameron να τονίζει, μετά από σχετική ερώτηση βουλευτή, ότι...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!