tromaktiko: Φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Οικολογικού δέντρου στον Πύργο

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Οικολογικού δέντρου στον Πύργο



Με το «φωτισμό» του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Πύργου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο... Δήμος Πύργου για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος όπως διαπίστωσαν οι δημότες της πόλης δεν πρόκειται για ένα... κλασσικό δέντρο, αλλά για ένα οικολογικό δέντρο κατασκευασμένο με περισσότερα από 5000 πλαστικά μπουκάλια. Η νέα αυτή παρέμβαση έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο που βρέθηκε στην Πλατεία.

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική "Απόλλων" και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η χορωδία των μαθητών του 4ου Λυκείου όπου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής φανερά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ευχαρίστησε τους εργάτες του Δήμου που ασχολήθηκαν με την κατασκευή του δέντρου αναφέροντας οτι δεν υπολόγισαν ούτε υπερωρίες ούτε κόπωση. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόβλημα των σκουπιδιών στου δρόμους λέγοντας οτι ήδη ο Δήμος βρίσκεται κοντά στην λύση και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δωθεί τέλος στον εφιάλτη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Δημήτρης Πολιτόπουλος ο οποίος μετέφερε τις ευχές αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη και τόνισε οτι η λύση για τα σκουπίδια βρίσκεται κοντά.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!