tromaktiko: Αντώνης Λουδάρος: Η ενόχληση του από την ερώτηση για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» και η απάντηση της Σπυροπούλου

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Αντώνης Λουδάρος: Η ενόχληση του από την ερώτηση για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» και η απάντηση της Σπυροπούλου



Ο Αντώνης Λουδάρος μπορεί να έχει μιλήσει πολλές φορές για την εμπειρία του από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου και τη συνεργασία του με την...
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο δεν έχουν σταματήσει να τον ρωτούν σχετικά.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλο Δέρας» και αφού μίλησε για αυτήν, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να σχολιάσει τις δηλώσεις του, πως δεν πέρασε καλά στην εκπομπή. «Εσείς το δηλώνετε τώρα. Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι δεν πέρασα καλά. Μια χαρά πέρασα» απάντησε ενοχλημένος ο Αντώνης Λουδάρος.

Την ενόχλησή του αυτή, σχολίασαν οι πρώην συνεργάτες του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Παύλος Σταματόπουλος στον αέρα της εκπομπής. Ο τελευταίος δε, σχολίασε: «Ο καθένας έχει μία άποψη για το πως περνάει ο ίδιος στη δουλειά. Δίνει μια συνέντευξη και βγαίνει αααα για να είναι αυτός κάπως στη δουλειά, πάει να πει ότι φταίει η Σπυροπούλου ή φταίει ο Σταματόπουλος. Δεν κάθονται να αναλύσουν το θέμα. Ο ίδιος ο «κακομοίρης», κακομοίρης εντός εισαγωγικών γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και ηθοποιός, είπε ότι εγώ δε με έβλεπα σε αυτή την εκπομπή γιατί ένιωσα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην ταιριάζω».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα ο ηθοποιός θα βρεθεί στα πλατό της εκπομπής, τόνισε: «Κοντός ψαλμός αλληλούια! Ο Αντώνης θα έρθει την άλλη εβδομάδα, θα τον ρωτήσουμε κι εμείς … πώς πέρασε πια! Αλλα θα σας πω και κάτι… πείτε αύριο μεθαύριο ένας άνθρωπος που κάνει τηλεόραση, ένας παρουσιαστής, πείτε ο Παύλος που είναι και περισσότερα χρόνια, μην βάλω τον εαυτό μου πάει και δοκιμάζεται στο θέατρο. Το αν αυτός περάσει καλά ή όχι, αν του ταιριάζει μάλλον, δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην πέρασε και καλά.».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή:

Πηγή



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!