tromaktiko: "Το νέο έτος θα βρει τη ΝΔ πιο ενωμένη και ισχυρή από ποτέ"

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

"Το νέο έτος θα βρει τη ΝΔ πιο ενωμένη και ισχυρή από ποτέ"



Γράφει ο Ευθύμιος Καρανάσιος
πρ βουλευτής νομού Χαλκιδικής ΝΔ

Με γνώμονα το καλό της Πατρίδας και... του Τόπου μας, ψηφίζουμε για να ισχυροποιήσουμε το ιστορικό φιλελεύθερο κόμμα που θεμελίωσε τη Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊσμό στη χώρα μας.

Καθένας από μας κρατά ένα κομμάτι της ισχυρής παράταξης που δημιούργησε περιβάλλον πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας και ευημερίας. Καθένας από μας αψήφισε τις "κασσάνδρες" που επιθυμούσαν την αδιαφορία του εκλογικού σώματος ή τη διάσπαση του κόμματος, γεγονός που θα ωφελούσε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να ολοκληρώσουν τα καταστροφικά για το λαό μας, σχέδιά τους. Γι αυτό καλούμαστε για μία ακόμη φορά να σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων που περνά η χώρα μας και να επιλέξουμε τον καταλληλότερο ηγέτη της ΝΔ, τον ικανότερο αυριανό Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Με ωριμότητα και σύνεση, όπως ταιριάζει στα μέλη και τους φίλους του κόμματος που ισχυροποίησε τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη και με γνώμονα το καλό των παιδιών και του τόπου μας, ψηφίζουμε τον καλύτερο για την ηγεσία.

Φίλες και Φίλοι

Εύχομαι το 2016 να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ανάκαμψης για την προσωπική, οικογενειακή μας πορεία , αλλά κυρίως για την πορεία της Ελλάδας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!