tromaktiko: Στις 15 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Στις 15 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη



Στις χειμερινές εκπτώσεις, που ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου, εναποθέτουν τις ελπίδες τους... για ανάκαμψη οι έμποροι του Νομού Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς και φέτος ο τζίρος της χριστουγεννιάτικης αγοράς είναι χαμηλότερος των προσδοκιών τους, με αποτέλεσμα "το ρήγμα στις οφειλές τους να βαθαίνει", όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ), Παντελής Φιλιππίδης στο ΑΜΠΕ.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), Παντελής Φιλιππίδης, εκτιμά ότι οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν με ποσοστό άνω του 50%, καθώς, όπως σημείωσε, "οι έμποροι επιδιώκουν τουλάχιστον να βάλουν στην τσέπη τους τα ποσά που διέθεσαν προκειμένου να αγοράσουν τα εμπορεύματα" και πρόσθεσε ότι σε ό,τι αφορά τις οφειλές τους "αυτές δυστυχώς δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν πλήρως και έτσι θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται".

Πάντως, ο κ. Φιλιππίδης εξέφρασε την ανακούφισή του για την αυξημένη ροή επισκεπτών στην πόλη της Θεσσαλονίκης από τα Βαλκάνια και την Τουρκία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί σώζουν την κατάσταση στις γιορτές. "Μπορεί οι Έλληνες καταναλωτές να κινούνται στην πόλη, αλλά ελάχιστοι εξ αυτών κρατούν σακούλες", είπε χαρακτηριστεί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!