tromaktiko: Οκτώ αστυνομικοί εναντίον ενός 23χρονου! - Με τα σημάδια στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ο νεαρός στο δικαστήριο

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Οκτώ αστυνομικοί εναντίον ενός 23χρονου! - Με τα σημάδια στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ο νεαρός στο δικαστήριο



Ένα περιστατικό άνευ προηγουμένου έφθασε στη Δικαιοσύνη, με έναν 23χρονο από την... Αλβανία να καταγγέλλει οκτώ αστυνομικούς για επίθεση εναντίον του. Σύμφωνα με όσα καταμαρτυρά ο 23χρονος, τα ξημερώματα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όπου διαμένει ο νεαρός, δέχτηκε επίθεση από οκτώ αστυνομικούς, λίγες ημέρες μετά από λεκτική αντιπαράθεση που ο 23χρονος είχε με αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το νεαρό, πριν από δύο ημέρες, είχε μια λογομαχία και μάλιστα πιάστηκε στα χέρια με ένα αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός που κινούνταν με δίκυκλο και φορώντας πολιτικά είχε αντιπαράθεση με τον 23χρονο, όμως με αμοιβαίες εξηγήσεις μέσω τρίτων, το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν, ωστόσο ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση κατά του 23χρονου για το συμβάν. Ο 23χρονος δε συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όμως έμελε ... να πληρώσει με άλλο τρόπο, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον 23χρονο, αιφνιδιαστικά, τα ξημερώματα κι ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, άνοιξε την πόρτα της πολυκατοικίας και την έκλεισε πίσω του προκειμένου να μπει στο σπίτι του. Άκουσε ένα δυνατό θόρυβο πίσω του και διαπίστωσε ότι ήταν από κλωτσιά στην πόρτα. Έντρομος είδε μπροστά του οκτώ αστυνομικούς, που όπως αναφέρει ο νεαρός άρχισαν να τον χτυπούν.

Τα σημάδια είναι εμφανή, στο πρόσωπο και το σώμα του νεαρού, ο οποίος αναφέρει ότι οι αστυνομικοί τον έβαλαν στο περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου σύμφωνα με τον ίδιο συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός και οι λεκτικές απειλές. Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία του δικηγόρου του Στέλιου Ταραζά, του αρνήθηκε η εξέταση από το γιατρό, αν και είχε τάση προς έμετο και σφάδαζε από πόνο, ενώ δεν τον άφησαν να πάει ούτε στον ιατροδικαστή.

Για το επεισόδιο ορίστηκε ρητή δικάσιμος και οι αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια. Ο 23χρονος κατέθεσε κι αυτός μήνυση κατά των 8 αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!