Ελλάδα
Κύπρος
Κόσμος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Πολιτική
Οικονομία
Αθλητικά
Lifestyle
Media
Πολιτισμός
Υγεία
Video/Ρεπορτάζ
Αστυνομικό Ρεπορτάζ
Περιφερειακά Νέα
Άνδρας
Γυναίκα
Παιδί
Περιβάλλον
Τεχνολογία
Περίεργα
Αστεία
Απόψεις/Αρθρογραφία
Ανέκδοτα
Συνταγές
Καιρός
Το θέμα της Εβδομάδας
Χρήσιμα
Auto/Moto
Ζώδια
ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
Blogs
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016
Βουτυρώνουμε ή όχι τις φόρμες σιλικόνης;
Οι φόρμες σιλικόνης για κέικ, μάφιν κ.λπ. δεν...
χρειάζονται βουτύρωμα και αλεύρωμα. Αν είναι καλής ποιότητας, το γλυκό δεν θα κολλήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κρυώσει πριν το ξεφορμάρουμε, ειδάλλως μπορεί να σπάσει στη μέση.
Πηγή
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα