tromaktiko: Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δυο άντρες που αγνοούνται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δυο άντρες που αγνοούνται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς



Από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς αγνοούνται δύο άνδρες στην περιοχή του Νεοχωρίου...

Οι δυο νεαροί άνδρες διασκέδαζαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε μπαράκι στην περιοχή του Νεοχωρίου όπως λένε οι πληροφορίες και οι δικοί τους ανέφεραν την εξαφάνιση τους από χθες το πρωί.

Σε όλη την διαδρομή από Νεοχώρι προς Πεντάλοφο δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα .Το σήμα των κινητών τηλεφώνων δείχνει ότι σταμάτησαν να δίνουν σήμα γύρω στις 5 το πρωί.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες παραμένουν. Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες αλλά δεν δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από χθες που αναφέρθηκε η εξαφάνιση των δυο νεαρών έχουν ψάξει σε όλη την περιοχή και παίρνουν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν.Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί ο Στρατηγός κ.Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου από χθες το πρωί βρίσκεται στο σημείο και συμμετέχουν στις έρευνες κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας κ.Δημήτρη Κοντογιάννη ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!