tromaktiko: Άγρια κόντρα στη Βουλή: Πώς ο Λεβέντης πέρασε από το Ασφαλιστικό στα "ντολμαδάκια της Μαρίκας" και γιατί κατηγορεί το ΚΚΕ;

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Άγρια κόντρα στη Βουλή: Πώς ο Λεβέντης πέρασε από το Ασφαλιστικό στα "ντολμαδάκια της Μαρίκας" και γιατί κατηγορεί το ΚΚΕ;



Αναβίωσε η κόντρα του Βασίλη Λεβέντη με το ΚΚΕ. Απίστευτες ατάκες κατά...
την ομιλία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στην συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή, με "λαγούς" και... "ντολμαδάκια της συγχωρεμένης της Μαρίκας"!
Ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται πως το κρατάει... μανιάτικο εναντίον του ΚΚΕ! Αφορμή το ότι βουλευτές του ΚΚΕ τον έχουν χαρακτηρίσει "λαγό" του Αλέξη Τσίπρα, με την κόντρα να εμφανίζεται και πάλι απόψε, στην συζήτηση για το ασφαλιστικό στη Βουλή.

"Ένας Αποστόλου..."
Αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική σχετικά με το ασφαλιστικό και έκανε αναφορά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, χαρακτηρίζοντάς τον... "ένας Αποστόλου"! Η αντίδραση του προεδρίου της Βουλής ήταν άμεση, διευκρινίζοντας στον Βασίλη Λεβέντη πως δεν πρόκειται για "έναν Αποστόλου", αλλά για τον υπουργό.

Στην συνέχεια "απείλησε" τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως θα πάρει... κάμερα για να δει ποιοι πιστεύουν πως ο πρωθυπουργός θα μειώσει το χρέος, λέγοντας στην συνέχεια: "Αν μειωθεί μια δεκάρα να έρθετε να μου περάσετε χαλκά".
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!