tromaktiko: Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αυστρία όπου συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αυστρία όπου συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης



Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την διεθνή έκθεση τουρισμού της Βιέννης στην Αυστρία... (Ferien-Messe 2016) που θα διαρκέσει έως την Κυριακή και φιλοξενεί 700 εκθέτες από 70 χώρες. Η Κρήτη όπως αναφέρεται βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων δημοφιλών τουριστικών προορισμών στις προτιμήσεις των Αυστριακών ενώ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από πλευράς Αυστριακών τουριστικών επιχειρήσεων και ταξιδιωτικών γραφείων για τις προοπτικές του τουρισμού κατά τη φετινή χρονιά. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπούν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου Νίκος Κακογιαννάκης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βιέννης, πραγματοποιούνται επαφές με κορυφαίους τουριστικούς φορείς και αεροπορικές εταιρείες ενώ προγραμματίζονται, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, από κοινού δράσεις προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το τουριστικό ρεύμα από την Αυστρία προς το νησί μας.

«Με χαρά βλέπουμε ότι η θετική δυναμική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια στην Αυστριακή αγορά διατηρείται και για το 2016. Οι αφίξεις από την Αυστρία το 2015 ξεπέρασαν τις 50.000 στην Κρήτη, οι Αυστριακοί αγαπάνε το νησί μας και απολαμβάνουν να το εξερευνούν σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης. Είναι ακόμα νωρίς, πρόσθεσε, «να μιλάμε για αριθμούς, καθώς το δείγμα είναι ακόμα μικρό σε απόλυτους αριθμούς, υπάρχει αναμφισβήτητα ένα θετικό κλίμα που αν το αξιοποιήσουμε σωστά θα μεταφραστεί σε αυξημένες αφίξεις. Υπάρχει παράλληλα μεγάλο ενδιαφέρον από τους τοπικούς Αυστριακούς φορείς τόσο για νέα τουριστικά προϊόντα, αλλά και για νέους προορισμούς εντός Κρήτης. Σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ Αυστρίας, ετοιμάζουμε στοχευμένες δράσεις που θα αναδείξουν όλες τις νέες επιλογές».




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!