tromaktiko: ΣΟΚ: Εταιρία κατασκευάζει κούκλες για παιδόφιλους [photos]

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ: Εταιρία κατασκευάζει κούκλες για παιδόφιλους [photos]



Η παιδοφιλία είναι ένα μείζον ζήτημα που απασχολεί όλες τις χώρες του κόσμου και το να διαπράττει κάποιος ενήλικας αυτό το «άρρωστο» φαινόμενο είναι από τα πιο σημαντικά εγκλήματα στα οποία μπορεί να υποπέσει!

Μια Ιαπωνική εταιρεία λοιπόν για να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο και να προστατέψει τα μικρά παιδιά όπως δηλώνει ο εκπρόσωπος της, κατασκευάζει κούκλες σε μέγεθος και όψη μικρών παιδιών και τις πουλάει στους παιδόφιλους!



Ο εκπρόσωπος της, Σιν Ταγκάκι δηλώνει πως επειδή το πρόβλημα όσα μέτρα και να ληφθούν δεν μπορεί να επιλυθεί, είναι προτιμότερο να αντιμετωπιστεί με αυτόν τον τρόπο ώστε να προστατευτούν τα κανονικά παιδιά!



Η εταιρεία Trottla Japense, ισχυροποιείται στον χώρο εδώ και μια δεκαετία και πουλάει κούκλες παιδικής μορφής σε όλα τα μεγέθη και τις ηλικίες από 4 μέχρι 18 χρονών και για όλα τα γούστα! Άκουσον-άκουσον λοιπόν το τι μπορεί να σκεφτεί κανείς για να βγάλει χρήματα και να καπηλευτεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα!



Ο Σιν Τιγκάκι λοιπόν τελείωσε την συνέντευξη «τρέλας» λέγοντας πως δεν μπορούν να καταπιέζονται αυτοί οι άνθρωποι και είναι κρίμα να μην μπορούν να εκφράσουν τις επιθυμίες τους, μιας και το φετίχ τους είναι η παιδοφιλία και αυτό δεν αλλάζει!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!