tromaktiko: Θα είναι αυτή η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2016;

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Θα είναι αυτή η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2016;



Μπορεί η επίσημη πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις κοπέλες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού να...
προκηρυχτεί από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, υπάρχουν ήδη ανεπίσημες υποψηφιότητες που έχουν κερδίσει έδαφος.

Άλλωστε, αρκετές κοπέλες, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόσκληση ακόμα, έχουν αφήσει ήδη το βιογραφικό τους στα γραφεία του Καλλιτεχνικού Οργανισμού, δείχνοντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το στέμμα.

Η κοπέλα που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει «κεφάλι» είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, καθημερινό και οικείο, που όμως προέρχεται από το περιβάλλον της δημοτικής αρχής, μέσα στο οποίο έχει αρκετές γνωριμίες.

Απευθείας ανάθεση ακόμα και στο στέμμα της βασίλισσας; Ελπίζουμε πως όχι. Έχει όμως κερδίσει έδαφος σίγουρα, αν και η ίδια δεν έχει πει ακόμα το τελικό "ναι" στην πρόταση που της έχει γίνει. Πρόκειται για μία μελαχρινή καλλονή που εργάζεται στην ΔΕΥΑΠ, όπως αναφέρει τουλάχιστον στο προφίλ της, ενώ σπουδάζει στο ΤΕΙ Μεσολογγίου στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι 25 χρονών, της αρέσει η νυχτερινή ζωή, συχνάζει σε όλα τα στέκια της Πάτρας και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της είναι πραγματικά ιδιαίτερα γοητευτική, με μεσογειακή ομορφιά και ένα χαμόγελο που μαγνητίζει.

Είναι ένα άτομο ιδιαίτερα οικείο για όσους την γνωρίζουν και μία ομορφιά που δείχνει μία εξωστρέφεια, παρά κάτι το απόμακρο, κάτι που φυσικά είναι θετικό για τον ρόλο που πιθανότατα την προορίζουν.

Σημειώνουμε όμως για να μην παρεξηγηθούμε: Είναι η επικρατέστερη, χωρίς όμως αυτό να έχει αποφασιστεί. Α, και σε ότι αφορά το ζώδιο είναι Αιγόκερως, ενώ το όνομα της παραπέμπει έμμεσα στην άνοιξη, με την σωτηριολογική της έννοια. Ε, θέλετε να σας πούμε και το ονοματεπώνυμο της; Κάντε λίγο ακόμα υπομονή!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!