tromaktiko: Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια με παρεμβάσεις ύψους 500.000,00 €

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια με παρεμβάσεις ύψους 500.000,00 €



Η σύμβαση συντήρησης του Εθνικού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε...από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και συνεργατών.

Το έργο περιλαμβάνει κυρίως, εργασίες διαγράμμισης συνολικού Προϋπολογισμού 500.000,00 €. Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου θα βελτιωθεί και θα αποκατασταθεί η υφιστάμενη διαγράμμιση κατά μήκος του Εθνικού Οδικού Δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Επιπλέον, θα αντικατασταθούν στηθαία ασφαλείας και θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης. Τις επόμενες ημέρες η Π.Ε. Πέλλας θα προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και σε άλλους αναπτυξιακούς τομείς.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια και διευκολύνουμε την πρόσβαση των κατοίκων της Π.Ε. Πέλλας και των επισκεπτών μέσα από παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης του εθνικού οδικού δικτύου. Στόχος είναι η ασφάλεια των μετακινήσεων και η άμεση συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!