tromaktiko: Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης: "Το λιμάνι της Ραφήνας δεν μπορεί να αποτελέσει έστω και μερική λύση της επίλυσης του προσφυγικού"

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης: "Το λιμάνι της Ραφήνας δεν μπορεί να αποτελέσει έστω και μερική λύση της επίλυσης του προσφυγικού"



Με δηλώσεις του , σήμερα το πρωί , ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης, αναφέρθηκε στη βεβαρημένη...
αλλά ελεγχόμενη κατάσταση που υπάρχει στο λιμάνι του Πειραιά και είπε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και άλλα λιμάνια της χώρας...


Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης , μιας πόλης που διαθέτει λιμάνι , αναφέρει ότι η Ραφήνα δεν μπορεί να αποτελέσει έστω και μέρος της λύσης του προβλήματος των αυξημένων προσφυγικών ροών.

"Πολλές φορές καλούμεθα να υλοποιήσουμε πράγματα χωρίς να έχουμε καμιά ενημέρωση, καμιά διαβούλευση με τους κυβερνητικούς παράγοντες και αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα... Το λιμάνι της Ραφήνας είναι πολύ μικρότερο απ' ότι του Πειραιά, άρα το να συζητάμε ότι θα μπορούσε να δουλέψει κατά ένα τρόπο "ανακουφιστικά" όσον αφορά τις προσφυγικές ροές και το πρόβλημα που τυχόν υπάρχει στον Πειραιά, θεωρώ ότι θα είναι σταγόνα στον Ωκεανό"



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!