tromaktiko: Αεροπορική εταιρεία τους έκλεισε δωμάτιο σε... πονηρό ξενοδοχείο

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Αεροπορική εταιρεία τους έκλεισε δωμάτιο σε... πονηρό ξενοδοχείο



Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να περάσει ένα ζευγάρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα πονηρό ξενοδοχείο...
ακόμη κι αν το δωμάτιο είναι γεμάτο σαδομαζοχιστικά αξεσουάρ σεξ τύπου «50 αποχρώσεις του γκρι». Πρόβλημα υφίσταται όταν μια αεροπορική εταιρεία κλείνει το συγκεκριμένο δωμάτιο στις δύο -άγνωστες μεταξύ τους- επιβάτιδες μιας πτήσης που ακυρώθηκε.

Ναι, είναι αλήθεια, η Hainan Airlines ανάγκασε δυο νεαρές κοπέλες, τελευταίες επιβάτιδες της πτήσης HU7388 από Chongqing για Hangzhou, μιας πτήσης εσωτερικού στην Κίνα που ακυρώθηκε λόγω βαριάς χιονόπτωσης, να μοιραστούν ένα σαδομαζό δωμάτιο πονηρού ξενοδοχείου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πονηρό ξενοδοχείο
Οι υπόλοιποι επιβάτες είχαν επαναπροωθηθεί μέσω εναλλακτικών πτήσεων ή είχαν βρει κάποιο κατάλυμα. Τα «κανονικά» ξενοδοχεία στην πόλη ήταν γεμάτα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και το μοναδικό ελεύθερο δωμάτιο που κατάφερε να βρει ο υπάλληλος της Hainan Airlines ήταν το... εικονιζόμενο.

Ξενοδοχείο
Η μια από τις δυο κοπέλες, χρησιμοποιώντας το όνομα «Luobao» δημοσίευσε την ιστορία της στο κοινωνικό δίκτυο Weibo, μαζί με φωτογραφίες από το επίμαχο δωμάτιο. Η Luobao δήλωσε απόλυτα σοκαρισμένη με το γεγονός ότι χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο συγκεκριμένο δωμάτιο με μια άγνωστη, ενώ το ίδιο σοκαρισμένη έμοιαζε και η... συγκάτοικός της.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!