tromaktiko: Σκάνδαλα στην ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Σκάνδαλα στην ελληνική ομοσπονδία ποδηλασίας



Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά
Ανάμεσα από καφέ εσπρέσο,τάβλι καί χαρτιά...
χθες αποκαλύφθηκαν πολλά στο » Καφενείον η Ελλάς»,γραμμένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο διαδικτυακά » αντικομφορμιστή»( ο επαναστάτης,αυτός πού είναι ενάντια στο κατεστημένο,αυτός πού δεν είναι βολεμένος).

Απόλυτα δικαιωμένες οι αθλητικές καφενόβιες κουβέντες ,πού μας μετέφερε μοναδικά.
Τελικά στα καφενεία » η αλήθεια πάει μπροστά»!

Χθες την νύχτα λοιπόν,στην αθλητική εκπομπή » Δίκη στον ΣΚΑΙ», με τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη,λίγο πριν το τέλος της εκπομπής,η Βουλευτής Σύριζα Ελένη Αυλωνίτου,αποκάλυψε το σκάνδαλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Δίπλα της καθόταν ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού καί εκλεκτός τού Γιώργου Παπανδρέου,Χρήστος Αηδόνης,ο οποίος καθόλου συμπτωματικά δεν είναι στην ομοσπονδία ποδηλασίας ,αφού με τον πρόεδρο αυτής, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΕΡΖΗ, είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ.

Η Ελένη Αυλωνίτου,ενώ τού έλεγε γιά το σκάνδαλο καί τον ενημέρωνε,ότι έχουν κάνει ερώτηση στην Βουλή 12 Βουλευτές τού Σύριζα προς τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή,τον οποίο ρωτούσαν γιατί αργεί να εκδοθεί το πόρισμα,ύστερα από τον έλεγχο της Ομοσπονδίας,ο Αηδόνης εμφανώς εκνευρισμένος καί ενοχλημένος της απαντούσε » ντροπή σας» καί «ντροπή σου»( θα το ακούσετε όλοι στο βίντεο).
Μάλιστα την απείλησε καί με αγωγή.
Κλασική περίπτωση άμυνας.

Πού καταντήσαμε, να βλέπουμε έναν πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού να διαμαρτύρεται,γιατί κάποιοι Βουλευτές έκαναν το αυτονόητο με το σκάνδαλο.

Η ατιμωρησία των πάντων αυτά τα αποτελέσματα έχει.

Να βλέπουμε να γελάει καί να ξαναγελάει με θράσος στο άκουσμα τού σκανδάλου,ένας πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού καί χωρίς καμία συνείδηση ευθύνης,να λέει στην Βουλευτή ότι «αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις μπροστά μου»!

Αυτοί μας κυβερνούσαν καί μας κυβερνούν,αφού ο Σύριζα κατακλύζεται από ΠΑΣΟΚ,χωρίς να αντιλαμβάνονται από την έπαρση πού έχουν,τον θυμό πού προκαλούν στην κοινωνία.

Πώς θα υπάρξει κοινωνική ειρήνη;

Πώς θα υπάρξει εμπιστοσύνη στούς κυβερνητικούς παράγοντες,όταν συνεχώς κουκουλώνουν σκάνδαλα;

Πώς να υπάρξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τού Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή,όταν αυτός συνεργάζεται με υπαλλήλους καί αθλητικούς παράγοντες πού έχουν διαπράξει πλείστα αδικήματα,κι ενώ το γνωρίζει,δεν ιδρώνει το αυτί του;
Καί έχει καί την ιδιότητα τού νομικού.

Αγαπητή Ελένη Αυλωνίτου εγώ σε συγχαίρω γιά χθες,αλλά έχω μία απορία: Τόσα σοβαρότερα αθλητικά σκάνδαλα,πού έχει αναδείξει η εκπομπή » Δίκη στον ΣΚΑΙ» καί έχουμε βρεθεί καί μαζί σε εκπομπή καί με πορίσματα,γιατί δεν έχετε ενδιαφερθεί να καταθέσετε ερωτήσεις καί γι’ αυτά στην Βουλή;

Τα σκάνδαλα αγαπητή Ελένη,μπαίνουν σε αξιολόγηση από εσάς;

Γιατί αθλητικές καταγγελίες υπάρχουν πολλές καί το γνωρίζεις.Θα περίμενα από εσένα να φωνάζεις γιά όλα!
Όχι μονομερώς!

Θα περίμενα από εσένα να μου ζητήσεις στοιχεία καί μαζί με τούς υπόλοιπους 11 βουλευτές πού κάνατε ερώτηση γιά την ποδηλασία να κάνατε κι άλλες 100 καί για άλλα σκάνδαλα.

Η Ελλάδα έχει φθάσει στον πυθμένα της οικονομικής ύφεσης με αυτά κι αυτά καί ο Σταύρος Κοντονής θα βραβευτεί από την σκανδαλώδη Ομοσπονδία Ποδηλασίας;

Ντροπή!
Αντί να έχει πέσει πάνω στα σκάνδαλα καί να κάνει το καθήκον του,με την θεσμική του ιδιότητα τού Υφυπουργού, γιά την οποία αμείβεται από τον χρεοκοπημένο ελληνικό λαό.

Γι’ αυτό «δος ημίν σήμερον» ,γιατί αύριο γιά όλους αυτούς δεν υπάρχει,αλλά γιά το Έθνος μας θα υπάρχει,αρκεί να προσπαθήσουμε όσων μας ιδρώνει το αυτί,να τούς τιμωρήσουμε.

Το video με τις αποκαλύψεις της «Δίκης»‏ ΕΔΩ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!