tromaktiko: Λέμε ναι στα αθλητικά παπούτσια. Ακόμα και με φόρεμα!

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Λέμε ναι στα αθλητικά παπούτσια. Ακόμα και με φόρεμα!



Καλά τα τακούνια. Μην τα λέμε πάλι. Σε ψηλώνουν, κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο λεπτά, σε κολακεύουν και τραβούν τα βλέμματα. ..
Για την πρώτη ώρα είσαι μία κυρία. Περπατάς με άνεση, κάνεις και τις στροφές σου, πας τουαλέτα με ευκολία.
3 ώρες μετά...

Είσαι πια εξαντλημένη. Κατουριέσαι εδώ και μισή ώρα θα προτιμάς να κάνεις ασκήσεις αυτοσυγκράτησης παρά να σηκωθείς από τον καναπέ για να πας στην τουαλέτα. Θέλεις να λικνίσεις το κορμί αλλά φοβάσαι πως σε μία απότομη κίνηση θα βρεθείς στο πάτωμα και για τέτοια ντροπή έτοιμη δεν είσαι.

''Πώς θα φύγω Παναγίτσα μου από το μαγαζί; Έχει και δύο σκαλιά στην πόρτα αν πρόσεξα καλά μπαίνοντας. Πρέπει κάποιος να με κρατά από το χέρι αλλιώς η πτώση είναι το σιγουράκι της βραδιάς.''
Γιατί να ταλαιπωρηθείς; Τα αθλητικά παπούτσια δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο (που δεν πας κιόλας). Μπορείς να τα φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Από τον καφέ και τη χαλαρή βόλτα μέχρι το γραφείο και τη βραδινή εντυπωσιακή έξοδο.

Το βασικό είναι να μπορείς να υποστηρίξεις το στιλ. Αν μπορείς να τα αφομοιώσεις σωστά και να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα εμείς θα σου προτείναμε να τα δοκιμάσεις.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!