«Δεν έχει αλλάξει όσο θα έπρεπε φοβάμαι. Βέβαια ο «βομβαρδισμός» του απόλυτου τίποτα έχει μειωθεί λίγο, αλλά περίμενα ότι θα μειωνόταν περισσότερο.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η έλλειψη πολλών χρημάτων για τις παραγωγές όχι απλά δεν είναι μειονέκτημα, αντιθέτως μπορεί να είναι πλεονέκτημα για δύο λόγους.
Πρώτον, η έλλειψη μέσων πάντα ενεργοποιεί περισσότερο τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των πραγματικών δημιουργών και, δεύτερον, γιατί έτσι τα φανταχτερά, κιτσάτα πολλές φορές shows κάνουν χώρο για παρουσίες με περιεχόμενο.
Τώρα το αν αυτό συμβαίνει τελικά είναι ένα άλλο θέμα. Πέρα όμως από τις παραγωγές, τα budgets κ.τ.λ., το σημαντικότερο είναι ότι η κρίση άλλαξε την κοινωνία και φοβάμαι ότι την αλλαγή αυτή δεν κατάφερε να ακολουθήσει όσο θα έπρεπε η τηλεόραση» είπε στο «Βήμα» και συνέχισε:
«Μια σατιρική εκπομπή σε περιόδους κρίσης βρίσκεται ακόμη περισσότερο σ' ένα ιδανικό και απόλυτα φιλικό για αυτήν περιβάλλον, όσο παράδοξο, ειρωνικό, θλιβερό ή όπως αλλιώς τέλος πάντων ακούγεται αυτό.
Με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, θα έλεγα. Την έννοια του νοιαξίματος την αντιλαμβάνομαι ως κάτι πιο σημαντικό και προσωπικό.
Η τηλεόραση γενικότερα ως μέσο και το "Ράδιο Αρβύλα" ως εκπομπή είναι φτιαγμένα για να αγγίζουν μεγάλα αριθμητικά κοινά, οπότε θεωρώ πως είναι άστοχο να μη σε ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης».