tromaktiko: Θύμα των "Anonymous" ο Ντόναλντ Τραμπ - Διέρρευσαν μηνύματα του τηλεφωνητή του

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Θύμα των "Anonymous" ο Ντόναλντ Τραμπ - Διέρρευσαν μηνύματα του τηλεφωνητή του



Στα... δίχτυα των Anonymous φαίνεται πως έπεσε ο υποψήφιος για την...
θέση των Ρεπουμπλικάνων, Ντοναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο διεθνής τύπος, «χάκερς» του παραβίασαν τον προσωπικό του τηλεφωνητή.

Τα ηχητικά μηνύματα του τηλεφωνητή που φαίνεται πως υπέκλεψαν οι Anonymous, είναι από το 2012 και σε αυτά πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι ευχαριστούν τον Τράμπ για την οικονομική υποστήριξη του.

Τα ηχητικά μηνύματα διέρρευσαν από τον ιστότοπο «Gawker», ενώ λέγεται πως τα όσα ακούγονται σε αυτά «είναι σίγουρα αληθινά» αν και δεν μπορεί να πιβεβαιωθεί απόλυτα η αυθεντικότητας τους.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που ακούγονται να μιλούν εγκωμιαστικά για τον Τραμπ στον τηλεφωνητή του βρίσκονται και οι παρουσιαστές του MSNBC Joe Scarborough και Mika Brzezinski, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε πολλά debate, θέτοντας ερωτήματα στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Ωστόσο στις ηχογραφήσεις των Anonymous και οι δύο ακούγονται να ευχαριστούν θερμά τον Αμερικανό μεγιστάνα για τις δωρεές του σε ένα φιλανθρωπικό event, μιλώντας του με οικειότητα, στον ενικό και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους με χίλιες δυο φιλοφρονήσεις.

Με ένα tweet που πόσταρε μετά από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων, ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων, ο Joe Scarborough, φαίνεται να επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των ντοκουμέντων. Ωστόσο, όπως αναφέρει, δεν βρίσκει τίποτα μεμπτό στην επικοινωνία που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!