tromaktiko: Νύχτα τρόμου στη Λαμία: Βανδαλισμοί και τραυματισμοί!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Νύχτα τρόμου στη Λαμία: Βανδαλισμοί και τραυματισμοί!



Δεκάδες νέοι Λαμιώτες έδωσαν «ραντεβού» στα στενά της Λαμίας τα ξημερώματα της Κυριακής και έγινε... η «Νύχτα του Αγιού Βαρθολομαίου». Άγνωστος μέχρι στιγμής ο λόγος!

Έχουμε συνηθίσει στις ειδήσεις να παρακολουθούμε επεισόδια μεταξύ ανεγκέφαλων μετά από κάποιο αγώνα, αλλά έτσι απλά να μαζεύονται 80 άτομα και να αλληλοχτυπιούνται, στα στενά της Λαμίας πρώτη φορά το συναντάμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μια παρέα πέντε περίπου ατόμων αντάλλαξε ύβρις με μια άλλη αντίστοιχη παρέα και μέσα σε λίγα λεπτά μαζεύτηκαν και από τις δύο πλευρές φίλοι και γνωστοί και άρχισαν να αλληλοχτυπιούνται! Καρέκλες, τραπέζια και ότι άλλο έβρισκαν από τα γύρω μαγαζιά, εκσφενδονίζονταν πάνω από τα κεφάλια τους. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό!

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, αλλά δυστυχώς άργησαν πολύ και όταν έφτασαν είχαν ήδη διαλυθεί τα πάντα!

Ένα περίεργο βίαιο «ραντεβού» που προκαλεί πολλά ερωτηματικά! Είναι ικανή μια ασήμαντη αφορμή να προκαλεί τόσο πανικό και χαμό με κίνδυνο ακόμα και τη σωματική υγεία δεκάδων νέων; Επίσης οι γείτονες αναρωτιούνται γιατί η αστυνομία αργοπόρησε τόσο πολύ!

Περιμένουμε το σχετικό αστυνομικό δελτίο για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στα στενά της Λαμίας! Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε καμία σύλληψη!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!