tromaktiko: Πως αλλιώς χρησιμοποιούμε την οδοντόκρεμα;

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πως αλλιώς χρησιμοποιούμε την οδοντόκρεμα;



Θέλεις να κάνει δουλειές του σπιτιού και δεν έχεις καθαριστικά; Φρόντισε...
απλά να έχεις μια λευκή οδοντόκρεμα και τα υπόλοιπα άστα πάνω της!
Έχουμε και λέμε λοιπόν..

1. Για να αποφύγεις το θάμπωμα του καθρέφτη στο μπάνιο (που συμβαίνει ύστερα από το ντους) άπλωσε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας στην επιφάνεια του καθρέφτη, και τρίψε λίγο μέχρι να γυαλίσει.

2. Για να κάνεις τα δερμάτινα να φαίνονται καινούργια, βάλε σε ένα στεγνό πανί οδοντόκρεμα και τρίψε την περιοχή (παπούτσι, τσάντα κλπ), ενώ στην συνέχεια σκούπισε με ένα νωπό πανί.

3. Για να καθαρίσεις το καουτσούκ ή τα ασημικά σου, απλά βάλε λίγη οδοντόκρεμα πάνω στο αντικείμενο και τρίψε καλά. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να γυαλίσεις και τα κοσμήματά σου.

4. Για να ξεθαμπώσεις τα γυαλιά σου, χρησιμοποίησε λίγη ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα πανάκι, σκούπισε τα απαλά και ξέπλυνε με νερό.

5. Για να έχεις ένα φυσικό αρωματικό μέσα στο αυτοκίνητο, βάλε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα ύφασμα ή χαρτομάντιλο και τοποθέτησέ το μέσα σε κάποιο ντουλαπάκι. Η θερμότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου θα βγάλει το δροσιστικό άρωμα της οδοντόκρεμας.

6. Για να διώξεις υπολείμματα από μπουκάλια, βάλε λίγη οδοντόκρεμα μέσα διαλυμένη σε νερό. Οι όποιες βρωμιές θα απομακρυνθούν.

7. Για να καθαρίσεις ίχνη από μαρκαδόρο στους τοίχους, βάλε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα σφουγγάρι και τρίψε απαλά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με προσοχή.

8. Για να καθαρίσεις λεκέδες που βρίσκονται πάνω σε χαλί, τοποθέτησε μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας πάνω σε μια βούρτσα. Θα κάνει θαύματα!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!