tromaktiko: Χάμιλτον: Θα έχουμε μάχη με τη Ferrari!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Χάμιλτον: Θα έχουμε μάχη με τη Ferrari!



Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αυστραλία ο Λιούις Χάμιλτον παραβρέθηκε... σε μια συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Mercedes στα κεντρικά της στη Στουτγάρδη.

Εκεί ο πρωταθλητής αναφερόμενος στο πρωτάθλημα του 2016 που ξεκινάει αυτή την Κυριακή στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης τόνισε: «Πιστεύω ότι θα γίνει μια σπουδαία μάχη με τη Ferrari. Έχουν βελτιωθεί θεαματικά αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είναι εύκολο να πει κανείς με σαφήνεια τι γίνεται. Το μονοθέσιό μας είναι καλό όμως η Ferrari είχε δυναμώσει από το φινάλε της περσινής χρονιάς και φέτος δείχνει να έχει κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Σημείωσαν μερικούς απίστευτους χρόνους στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, κάποιοι από αυτούς ήταν με αρκετά καύσιμα κατά τη διάρκεια πολλών γύρων μαζί. Επίσης δεν παρουσίασαν κάποια αναβάθμιση στο αεροδυναμικό πακέτο, φαντάζομαι αυτό θα συμβεί στον πρώτο αγώνα. Νομίζω πως θα δούμε μια καλή μάχη, αυτό θέλω και εγώ και όλοι μας σ’ αυτό το άθλημα. Ανυπομονώ για κάτι τέτοιο».

Σε αντίστοιχο κλίμα ήταν και ο Ρόσμπεργκ: «Δεν γνωρίζουμε μ’ ακρίβεια το φορτίο καυσίμου όμως με βάση τους υπολογισμούς μας η διαφορά είναι ελάχιστη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».


Από την πλευρά του ο διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ τόνισε: «Πετύχαμε το στόχο μας όσον αφορά στα διανυθέντα χιλιόμετρα στις δοκιμές εξέλιξης και όσον αφορά στην απόδοση είμαστε στους κορυφαίους. Η Ferrari δείχνει εξίσου καλή πέτυχαν κάποιες ενδιαφέρουσες επιδόσεις, είναι σίγουρα γρήγοροι. Όμως όπως λέμε στους αγώνες τα λόγια σταματούν όταν πέφτει η καρό σημαία. Μέχρι τότε θα έχει φανεί αν μπορούμε να πάρουμε νίκες και να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας ή όχι».

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς είναι προγραμματισμένος γι’ αυτή την Κυριακή 20/3 στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Πέρυσι είχε κερδίσει ο Χάμιλτον για λογαριασμό της Mercedes στην πρεμιέρα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!