tromaktiko: Επιτήδειοι πωλούν σε εξωφρενικές τιμές απομίμηση του μπρελόκ του Παντελή Παντελίδη!

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Επιτήδειοι πωλούν σε εξωφρενικές τιμές απομίμηση του μπρελόκ του Παντελή Παντελίδη!



Η αισχροκέρδεια σε βάρος της μνήμης του Παντελή Παντελίδη δεν έχει τέλος... Το νέο κρούσμα έρχεται αυτή τη φορά από κάποιους «θαυμαστές» οι οποίοι πωλούν μπρελόκ πανομοιότυπο με αυτό που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου μέσω facebook.

O τραγουδιστής και η οικογένεια του είχαν στην κατοχή τους κάποια μπρελόκ τα οποία μετά τον θάνατο του Παντελή τα έδωσαν σε γνωστούς και φίλους. Κάποιοι,. ωστόσο, σκέφτηκαν να φτιάξουν αντίγραφα του μπρελόκ προκειμένου να τα πουλήσουν σε ποικίλες τιμές. Περίπου 10 με 15 ευρώ κοστίζει το μπρελόκ από πιο βαρύ υλικό ενώ από πιο απλό υλικό πωλούνται ακόμα και στην τιμή του 1 ευρώ.

Όπως επιβεβαιώνει ο φίλος του Σπύρος Ζωίτσας μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» «έχουν βγει κάποια sites που πουλούν σε εξωφρενικά ποσά τα μπρελόκ. Ο Παντελής κάτι τέτοια... σίγουρα δεν θα τα ήθελε. Όταν ζούσε λέγαμε να δώσουμε τα μπρελόκ και τα έσοδα να δοθούν στα παιδιά με καρκίνο» και προσθέτει: «Η οικογένεια είναι θυμωμένη... όταν στη μνήμη του Παντελή κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!