tromaktiko: Με το πλοίο της γραμμής έφεραν την… ηρωίνη – Έγιναν «τσακωτοί» από τις αρχές

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Με το πλοίο της γραμμής έφεραν την… ηρωίνη – Έγιναν «τσακωτοί» από τις αρχές



Με το πλοίο της γραμμής έφεραν την…
ηρωίνη μία γυναίκα κι ένας άνδρας με σκοπό να την πουλήσουν στα στέκια των ναρκομανών του Ηρακλείου.

Πρόκειται για μία 43χρονη κι έναν 36χρονο που έγιναν «τσακωτοί» από τις αρχές του τόπου την ώρα που μετέφεραν τα εκατοντάδες γραμμάρια ηρωίνης στο Ηράκλειο.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν έφτασαν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών η δράση των δύο ατόμων. Αμέσως οι αστυνομικοί τους έθεσαν υπό παρακολούθηση και έμαθαν ότι ετοιμάζονταν να φέρουν στην Κρήτη αρκετή ποσότητα ηρωίνης.



Το ταξίδι και η… σύλληψη

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η 43χρονη μπήκε στο πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά με προορισμό το λιμάνι των Χανίων έχοντας μαζί της 490 γραμμάρια ηρωίνη.

Το πρωί της Πέμπτης η 43χρονη βγήκε από το καράβι και μπήκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος και ξεκίνησαν για το Ηράκλειο.

Οι άνδρες της αστυνομίας έκαναν σήμα και σταμάτησαν το αυτοκίνητο στην εθνική οδό. Κατά τον έλεγχο βρήκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 490 γραμμάρια, δύο κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά χάπια.



Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το αυτοκίνητο ενώ οδήγησαν τους δύο συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!