tromaktiko: Γέφυρα ζωής για τον μικρό Χάρη - Πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Γέφυρα ζωής για τον μικρό Χάρη - Πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο



Ο μικρός Χάρης Μπράβος πάσχει από μία επιθετική μορφή καρκίνου από τον οποίο υποφέρει. Η οικογένεια του χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο ώστε να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες να θεραπευτεί...

Μετά από πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια τα οποία ξεπεράστηκαν,  Χάρης είναι σε θέση να ταξιδέψει, καθυστερώντας μια ακόμα χημειοθεραπεία που θα έκανε το ταξίδι απαγορευτικό.

Η Τράπεζα Πειραιώς ενεργοποίησε ένα παλαιότερο λογαριασμό του στο οποίο μπορούμε με ασφάλεια να συνεισφέρουμε με πρώτο στόχο τις 192.000€ για το πρώτο στάδιο της θεραπείας, που αν έχει ομαλή έκβαση θα αγγίξει τις 500.000€ σε βάθος ενός έτους.

Η οικογένεια υποθηκεύοντας τα πάντα και στραγγίζοντας κάθε δυνατή της οικονομική δυνατότητα συγκέντρωσε 130.000€.

Χρειάζονται τα υπόλοιπα ώστε ο Χάρης να είναι εκεί την Παρασκευή.
Η ελληνική οικογένεια βιώνει δύσκολους καιρούς ωστόσο μόνο με τη μικρή ή μεγάλη βοήθεια του καθενός μας ο μικρός Χάρης και η οικογένειά του θα χαμογελάσουν ξανά.
Όσοι μπορείτε να καταθέσετε κάτι από το υστέρημά σας, υπάρχει ο παρακάτω τραπεζικός λογαριασμός

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ PIREAUS BANK (BIC: PIRBGRAA) IBAN: GR2701718800006880123870109 (ΔΙΑΚΑΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑ/ΕΛΕΝΗ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑ/ΧΑΡΗΣ ΜΠΡΑΒΟΣ)

Έχουμε ΜΟΝΟΝ 24 ΩΡΕΣ δηλαδή ως και αύριο.

Σημαντική σημείωση προς αναγνώστες που προσπαθούν να καταθέσουν χρήματα: Λόγω των capital controls όπως γνωρίζετε δεν μπορεί να ανοιχθεί νέος λογαριασμός και ως εκ τούτου η Τράπεζα Πειραιώς ενεργοποίησε έναν παλαιότερο λογαριασμό της μητέρας και της γιαγιάς του μικρού Χάρη. Ο λογαριασμός αυτός για να φανεί θα έπρεπε να έχει κάποια χρήματα τα οποία κατατέθηκαν. Ωστόσο οι ταμίες δεν μπορούν να τον δουν αλλά αν επιμείνουν δεν έχει πρόβλημα/κόλλημα (είναι δηλαδή στην διακριτική ευχέρεια του ταμία και του καταθέτη εάν θα επιμείνει). Ωστόσο υπάρχει και ευκολότερος τρόπος. Να καταθέσει κάποιος μέσω web banking από Πειραιώς σε Πειραιώς ώστε να φανούν κατευθείαν τα χρήματα καθώς αύριο πρέπει να ταξιδέψει ή να πάει να τα καταθέσει μέσω ATM ώστε να παρακάμψει τελείως την όποια ταλαιπωρία του ταμείου.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!