tromaktiko: Tip για να μη «βραχεί» η βάση της τάρτας

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Tip για να μη «βραχεί» η βάση της τάρτας



Για να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας από την υγρασία του μείγματος της γέμισης, την...
αλείφουμε με ένα πινελάκι με το ασπράδι 1 αυγού που έχουμε χτυπήσει ελαφρώς (όχι μαρέγκα). Εναλλακτικά, σκορπίζουμε 2 κουτ. σούπας γαλέτα ή αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη. Αυτές οι προσθήκες διασφαλίζουν έως ένα βαθμό ότι η βάση της τάρτας μας δεν θα μουσκέψει από τη γέμιση και θα γίνει τραγανή.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!