tromaktiko: "Έπαιξες στα πέναλτι και έχασες με το κεφάλι ψηλά!" - "Αποχαιρετούν" τον 17χρονο Γιώργο Νταγιούκλα στο Facebook

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

"Έπαιξες στα πέναλτι και έχασες με το κεφάλι ψηλά!" - "Αποχαιρετούν" τον 17χρονο Γιώργο Νταγιούκλα στο Facebook



Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και η τοπική κοινωνία από τον άδικο και τόσο γρήγορο χαμό του...
17χρονου ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών Γιώργου Νταγιούκλα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με το μηχανάκι του την ώρα που πηγαινε στην προπόνηση.

Σήμερα το πρωί όπως εγραψε νωρίτερα το tempo24.gr, ο άτυχος Γιώργος κατέληξε μετά από εννέα ημέρες που πάλευε για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον.

Να θυμίσουμε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά την Παρασκευή 6 Μαίου στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα με το μηχανάκι του, σε σύγκρουση με φορτηγό.

Η κηδεία του άτυχου Γιώργου θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Πατρών.

Τον "αποχαιρετούν" οι φίλοι του

Δεκάδες είναι από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του Γιώργου, τα μηνύματα των φίλων του στον προσωπικό του λογαριασμο στο facebook.















Αγαπούσε το ποδόσφαιρο

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν παίκτης της Θύελλας Πατρών και το τροχαίο σημειώθηκε όταν οδηγούσε μηχανάκι την ώρα που πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής.

Παράλληλα ήταν μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ και πρόσφατα συμμετείχε στη νικηφόρα ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λυκείων ΕΠΑΛ.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!