tromaktiko: Απογοήτευση... για 6006 φανατικούς του μπλε οβάλ! [photos]

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Απογοήτευση... για 6006 φανατικούς του μπλε οβάλ! [photos]



Το «παράθυρο» τεσσάρων εβδομάδων που είχε θέσει η Ford για τη συμπλήρωση της...
ανάλογης αίτησης ενδιαφέροντος και παραγγελίας ενός νέου Ford GT έχει κλείσει, και συνολικά 6.506 αιτούντες έχουν υποβάλει πλήρως συμπληρωμένη αίτηση για ένα από τα 500 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν κατά τα δύο πρώτα χρόνια της παραγωγής.

Και τώρα αρχίζει το άγχος της αναμονής. Παρά το γεγονός ότι 6.006 θα παραλάβουν το ισοδύναμο μιας απορριπτικής επιστολής από τη Ford - κάτι που σημαίνει ότι οι αιτούντες αγοράς έχουν περίπου μια πιθανότητα 1-σε-13 να εγκριθεί η παραγγελία τους- , οι αναλογία στην πραγματικότητα θα μπορούσε να ήταν χειρότερη.

Μόνο μία εβδομάδα μετά την έναρξη λήψης παραγγελιών, η Ford είχε ανακοίνωσε ότι περίπου 7.000 επίδοξοι αγοραστές είχαν παραγγείλει ένα Ford GT. Αποδεικνύεται ότι αυτό το νούμερο ήταν υπερβολικό. Η Ford είχε καταμετρήσει υποψηφίους που είχαν αρχίσει, αλλά δεν είχαν συμπληρώσει αίτηση αγοράς για το περίπου $400.000 αυτοκίνητο.

Στο τέλος του μήνα, είχαν ξεκινήσει να συμπληρώνουν την αίτηση περισσότεροι από 10.000 δυνητικοί αγοραστές, αλλά περίπου 4.000 αιτούντες είτε δεν τελείωσε ποτέ, είτε δεν υπέβαλαν, είτε δεν αποδέχθηκαν τους όρους και τις προϋποθέσεις.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!