tromaktiko: Όταν την είδαμε να ψεκάζει… βότκα στα παπούτσια της, απορήσαμε! Μετά μάθαμε τον λόγο...

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Όταν την είδαμε να ψεκάζει… βότκα στα παπούτσια της, απορήσαμε! Μετά μάθαμε τον λόγο...



Πολλές φορές αναζητούμε εναλλακτικές λύσεις για καθημερινά μας προβλήματα, είτε επειδή οι γνωστοί τρόποι δεν είναι αποτελεσματικοί είτε επειδή είναι πολυέξοδοι...

Και αν μιλάμε για αλκοόλ, όλοι έχουμε μισο-άδεια μπουκάλια στο σπίτι και προφανώς, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα με αυτό από το να το πιούμε. Αν κι εσάς σας περισσεύει λίγη βότκα στο σπίτι, μην την πετάξετε! Δείτε πως να την αξιοποιήσετε:

1. Μπορείτε να απομακρύνετε την δυσοσμία των ποδιών τρίβοντάς τα με λίγη βότκα. Σκοτώνει όλα τα βακτήρια και τους μύκητες και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές, χωρίς τα πόδια σας να μυρίζουν αλκοόλ.
2. Απολυμαίνει τα κοψίματα.
3. Φρεσκάρετε τα παπούτσια σας βάζοντας λίγη βότκα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάζοντάς τα λίγο.
4. Σας τελείωσε το στοματικό διάλυμα σας και βαριέστε να πάτε να αγοράσετε άλλο; Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες μέντα ή αιθέριο έλαιο κανέλας σε ένα μπουκάλι με βότκα και αφήστε το για δύο εβδομάδες. Συγχαρητήρια, μόλις αποκτήσατε καινούριο στοματικό διάλυμα!
5. Ψεκάζοντας λίγη βότκα στα χέρια σας και τρίβοντάς τα, θα σκοτώσετε όλα τα μικρόβια καλύτερα και από το Detol!
6. Για τον πονόδοντο, η βότκα μπορεί να βοηθήσει την περιοχή να μουδιάσει. Μουλιάστε ένα κομμάτι βαμβάκι σε βότκα και να το εφαρμόσετε στο δόντι που σας πονάει.
7. Για τον έρπη, μουλιάστε ένα κομμάτι βαμβάκι σε λίγο βότκα και τρίψτε το στην πληγείσα περιοχή για να ξεραθεί πιο γρήγορα και να σκοτώσει τα μικρόβια.
8. Σπιτική παγοκύστη: ανακατέψτε δύο φλιτζάνια νερό με μισό φλιτζάνι βότκα και βάλτε το στην κατάψυξη.
9. Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας δενδρολίβανο σε ένα φλιτζάνι βότκα και αφήστε το για μια εβδομάδα και στη συνέχεια φιλτράρετε. Χρησιμοποιήστε αυτό το μίγμα μετά το λούσιμο για την καταπολέμηση της πιτυρίδας.
Πηγή

Διαβάστε και αυτό: 

Κράτησε τον/την για ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ με αυτά τα μικρά έξυπνα τρικ!

Πόσο εφικτό είναι στις μέρες μας να συνάψουμε και να διατηρήσουμε μία σχέση μεγάλης διάρκειας; Τις περισσότερες φορές, όταν ο έρωτας ανοίγει την πόρτα στη σχέση, κανείς δεν σκέφτεται ότι αυτή θα κρατήσει για λίγο. Ειδικά οι γυναίκες, θέλουν από την...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!