tromaktiko: ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ για τους "Ράδιο Αρβυλα" - ΔΕΙΤΕ πόσο έκανε χθες η εκπομπή και ΤΙΝΑΞΕ τα μηχανάκια στον Αέρα...

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΡΕΚΟΡ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ για τους "Ράδιο Αρβυλα" - ΔΕΙΤΕ πόσο έκανε χθες η εκπομπή και ΤΙΝΑΞΕ τα μηχανάκια στον Αέρα...



Το Ράδιο Αρβύλα, μια κορυφαία σε τηλεθέαση εκπομπή της τηλεόρασης...
η οποία σε εβδομαδιαία βάση σημειώνει τηλεθεάσεις άνω του 40%, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό της σημειώνοντας νεο ρεκόρ τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Μαΐου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 40,4% στο σύνολο του κοινού και 48,1% στο κοινό 15-44, ενώ σε συγκεκριμένα τέταρτα της μετάδοσης η εκπομπή ξεπέρασε το 52%, ποσοστά που αποτελούν νέο  ρεκόρ τηλεθέασης της εκπομπής για τη φετινή σεζόν.

Κατά τη ζώνη μετάδοσής τους οι «Ράδιο Αρβύλα» άφησαν πίσω τους το δεύτερο κανάλι κατά 37,6 μονάδες στο δυναμικό κοινό 15-44 και κατά 28 μονάδες στο σύνολο του κοινού, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι μοναδικός τους ανταγωνιστής παραμένει ο ίδιος τους ο εαυτός!

Καλοκαιρινές EPΩTIKEΣ προβλέψεις ΔΩΡΟ από το e-zwdia.gr...

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι συνεργάτες του...

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Ο Ωροσκόπος βοηθά να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από τους άλλους!

Μαθαίνοντας να αγαπάτε και να εκτιμάτε τον εαυτό σας και τους άλλους είναι ένα βασικό στοιχείο για την ευτυχία σας. Σας φέρνει ευημερία, χαρά και κυρίως εσωτερική ειρήνη με τον εαυτό σας. Πέρα από αυτό, κάθε σχέση που κάνετε με κάποιον (ερωτική, φιλική, συνεργατική) αντανακλά τη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας...

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!