tromaktiko: Νέο σοκ: Πιτ μπουλ δάγκωσε μια γυναίκα και...

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Νέο σοκ: Πιτ μπουλ δάγκωσε μια γυναίκα και...



Την δάγκωσε στο αριστερό της πόδι...
την ώρα που η γυναίκα έκανε τη βόλτα της στο λιμάνι

Επίθεση από σκύλο πιτ μπουλ δέχθηκε γυναίκα στο λιμάνι της Πάτρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου.

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας, για περιστατικό τραυματισμού γυναίκας από σκύλο στον Μώλο Αγίου Νικολάου. Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ όπου διαπίστωσαν ότι η 23χρονη ιδιοκτήτρια σκύλου φυλής πιτ μπουλ το οποίο συνόδευε με ιμάντα, άνευ φίμωτρου, έγινε υπαίτια πρόκλησης σωματικής βλάβης σε μία 30χρονη μετά από δάγκωμα του σκύλου στο αριστερό της πόδι.

Η παθούσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών « ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθε καλά στην υγεία της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη η ανωτέρω ιδιοκτήτρια του σκύλου».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!