tromaktiko: Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη στη Βουλή

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη στην Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη στη Βουλή



Χαιρετισμό απηύθυνε χθες... η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην Ευρωπαϊκή Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τον Τουρισμό με θέμα «365 ημέρες τουρισμός πολλαπλών προορισμών»,που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιοαπό την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, υπό την προεδρία της κ. Χαράς Καφαντάρη. 
Η Περιφερειάρχης κατά την ομιλία της,υπογράμμισε τη σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, η οποία«συμβάλλει σε μία πολύ σπουδαία υπόθεση», που αφοράτην οικονομία και την διπλωματία, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην εμβάθυνση της Δημοκρατίας, με την ενίσχυση της «κοινοβουλευτικής διπλωματίας και της διπλωματίας του κοινοβουλευτικού διαλόγου». Η ίδια παρατήρησε ότι έτσι αναβαθμίζεται ο ρόλος των Κοινοβουλίων «σε μία περίοδο που δοκιμάζεται η Δημοκρατία σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, από την άνοδο και της ξενοφοβίας». 
«Η διεξαγωγή της σημερινής Διάσκεψης στοχεύει στην προώθηση ενός νέου, ενός δυναμικού μοντέλου ανάπτυξης με σύγχρονα εργαλεία, όπως αυτό, της οικονομικής διπλωματίας. Στοχεύει στην ανάπτυξη του τουρισμού πολλαπλών προορισμών, 12 μήνες το χρόνο, παράλληλα με την προσέλκυση σχετικών, αντίστοιχων επενδύσεων και την ανάπτυξη διμερών αλλά και πολυμερών συναλλαγών», τόνισε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!