tromaktiko: «Αντίσταση στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης»

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

«Αντίσταση στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης»



Αποφασιστικά απέναντι στους δυνάστες, ντόπιους και ξένους...

Ζούμε μια ύφεση κι ένα κοινωνικό όλεθρο πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά. Χειρότερα και από πόλεμο. Φτώχεια, πείνα, ανεργία, υπερχρέωση, λουκέτα, κατεδάφιση εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων, διάλυση ασφαλιστικού συστήματος, υγειονομικών και κοινωνικών δομών. Μια αληθινή κοινωνική γενοκτονία σε μια Ελλάδα, που έχει μετατραπεί σε μπανανία, κράτος-προτεκτοράτο.

Θύματα οι λαϊκές τάξεις. Και οι μικρομεσαίοι που ισοπεδώνονται. Κανένας πλούσιος δεν πεθαίνει από τα μνημόνια. Θυσιάζονται οι Έλληνες όχι για να σωθεί η πατρίδα, αλλά για να σώσουν και επαυξήσουν οι πλούσιοι τα πλούτη τους.

Η κυρίαρχη προπαγάνδα για μνημόνια, ευρώ και χρέος πρέπει ν’ αποκρουσθεί αποφασιστικά από τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και τα κινήματα.

Μη πληρωμή χρέους, αποχώρηση από Ευρωζώνη. Φιλολαϊκή, παραγωγική ανασυγκρότηση. Κοινωνικό κράτος. Χωρίς ανεργία. Ανεξάρτητη, δημοκρατική πατρίδα για τους εργαζόμενους. Εθνική-λαϊκή αναγέννηση!

Κάθε ενεργός και ανήσυχος πολίτης καλείται στη σημερινή (Πέμπτη 19/5, ώρα 8.30 μ.μ.) συγκέντρωσή μας που θα γίνει στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (παραποταμίως-πρώην ΚΤΕΛ) με θέμα συζήτησης: «Αντίσταση στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης».

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!