tromaktiko: Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της: Δείτε τι έκανε αυτή η μάνα για τα παιδιά της... [photo]

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της: Δείτε τι έκανε αυτή η μάνα για τα παιδιά της... [photo]



Εικόνες που σοκάρουν: Μια μητέρα και τα τρία παιδιά της...
έχουν παγιδευτεί σε ένα φλεγόμενο κτίριο. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τα σώσει, η μητέρα αποφασίσει να πετάξει τα παιδιά της στο κενό από το παράθυρο, πριν πηδήξει κι εκείνη!
Για καλή της τύχη, από κάτω μια ομάδα Αμερικανών αεροπόρων, με μια κουβέρτα στα χέρια, περιμένει και καταφέρει να σώσει τόσο τα παιδιά όσο και τη μητέρα, την 30χρονη Precious Enyioko.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη Νότια Κορέα και καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο. Η μητέρα είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας που είχε πιάσει φωτιά. Μαζί της είχε τα τρία παιδιά της, τριών και τεσσάρων ετών και ένα βρέφος επτά μηνών!

Μια ομάδα Αμερικανών αεροπόρων που υπηρετούν στην κοντινή βάση Οσαν, αντιλήφθηκαν πως κάτι συμβαίνει και άμεσα δημιούργησαν ομάδα διάσωσης. Μαζί τους και κάτοικοι της περιοχής.

Αρχικά, η 30χρονη μητέρα φοβόταν να ακούσει τις παρακλήσεις να ρίξει τα παιδιά και να πέσει και η ίδια για να σωθεί από τη φωτιά. Καθώς όμως ο μαύρος καπνός κάλυπτε τα πάντα, αποφάσισε να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Πρώτα έριξε το επτά μηνών βρέφος της, μετά τα δυο μεγαλύτερα παιδάκια της και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη, ενώ το πλήθος ούρλιαζε από τρόμο. Οι Αμερικανοί στρατιώτες, όμως, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και η οικογένεια σώθηκε.

«Ήταν τόσο δύσκολο να ρίξω τα παιδιά μου» είπε η 30χρονο στο DVIDS. «Ήταν τόσο σκοτεινά το δωμάτιο, τα παιδιά έβηχαν και έκλαιγαν. Όταν είδα κόσμο να μαζεύεται με την κουβέρτα στα χέρια και είδα ότι μεταξύ τους ήταν και στρατιωτικοί, ευχαρίστησα το Θεό».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!