tromaktiko: Υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου Βόλου

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου Βόλου



Υπερβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις 200.000 € το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου Βόλου, όπως προκύπτει και από το πόρισμα των ορκωτών λογιστών αν και δεν έγινε καμία...
ανακοίνωση, καθώς αναμένεται να παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου για το θέμα την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου.

Γνώστες του περιεχόμενου πορίσματος έγιναν χθες το πρωί ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημ. Πέγιος και υπηρεσιακοί παράγοντες, ωστόσο δεν έγιναν ανακοινώσεις και η Δημοτική Αρχή παραπέμπει σε συνέντευξη Τύπου, που θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στα έγγραφα του ταμείου, ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Ιουνίου με εντολή του εκτελούντα χρέη δημάρχου Θάνου Θεοδώρου, που διέταξε να γίνει ΕΔΕ και έλεγχος ορκωτών λογιστών για να διαπιστωθεί το ύψος του ελλείμματος, ενώ τη Δευτέρα 6 Ιουνίου υπέγραψε απόφαση μετακίνησης υπαλλήλου του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (υπεύθυνου Λαϊκών Αγορών), σε άλλη οργανική μονάδα και συγκεκριμένα στο Πολυδύναμο Γραφείο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πρασίνου, Συντήρησης Υποδομών και Κοιμητηρίου Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου.

Ακολούθησε την Τρίτη 7 Ιουνίου η απόφαση του Θάνου Θεοδώρου για μετακίνηση του προϊσταμένου του ταμείου σε προϊστάμενο του Τμήματος Αποθήκης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ενώ στη θέση του ως προϊσταμένη του ταμείου ανέλαβε υπάλληλος που κατείχε τη θέση της προϊσταμένης της αποθήκης. Τελικά, με νέα απόφαση στις 10 Ιουνίου, ο πρώην ταμίας μετακινήθηκε προϊστάμενος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!