tromaktiko: Μεγάλη η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για την 22η Εθελοντική Αιμοδοσία

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μεγάλη η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για την 22η Εθελοντική Αιμοδοσία



Με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και ...
Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.
Περισσότεροι από 170 εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους.

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, συγκεντρώθηκαν 154 φιάλες αίματος για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Τη διεξαγωγή της 22ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, επέβλεψε  η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη μαζί με την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου.
Μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τους εθελοντές αιμοδότες  για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος, καθώς και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ»  και στους εργαζόμενους στον Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας που του εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις:
-Φούρνος της Κυρά Καίτης, Γράμμου 23 Μαρούσι
-Φούρνος Πρέντος,, Μεγάλου Αλεξάνδρου 48 Μαρούσι
-Coca-cola 3E, Λεωφόρος Κηφισίας 60 Μαρούσι
-Apollonion Bakery Patisserie, Βασ. Σοφίας 26-28, Μαρούσι
και τα κυρίες  Φιλιππάτου-Παπασυμεών Ελένη και Αρβανιτάκη Ελένη.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!