tromaktiko: ΤΩΡΑ: Στην Γ.Α.Δ.Α το μοντέλο Τζοβάννα Μπουλιέρη. Σε ποιον καταθέτει μήνυση

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΤΩΡΑ: Στην Γ.Α.Δ.Α το μοντέλο Τζοβάννα Μπουλιέρη. Σε ποιον καταθέτει μήνυση



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Σταύρου από την Κύπρο η Τζοβάννα Μπουλιέρη καταθέτει αυτή την ώρα μήνυση στην δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και όλων όσων χρησιμοποιούν το όνομα της σε σχέση με ένα ανύπαρκτο ροζ σκάνδαλο. Μαζί της ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας ο οποίος σε...
δηλώσεις του στο blog μας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του συναδέλφου ενώ πρόσθεσε ότι : «Αυτός που κρύβεται πίσω απο την ιστορία θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτό που έκανε στην νεαρή κοπέλα. Έχω εντολή απο την οικογένεια της να μην σταματήσω μέχρι να βρώ τον υπεύθυνο αυτής της χυδαίας συκοφαντίας».


Είναι θέμα χρόνου η google να βρει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία. Κι αυτό διότι η Google είναι απολύτως συνεργάσιμη με τις Διωκτικές υπηρεσίες, όταν πρόκειται για σεξουαλικά εγκλήματα με σκοπό την συκοφαντική δυσφήμιση αλλά και για εκβιασμό. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Κύπριο άνδρα που προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα.


Μάλιστα για την υπόθεση έχει κληθεί η γνώμη ανεξάρτητου  εκτιμητή ο οποίος έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να είναι η Μπουλιέρη στο περιβόητο ροζ βίντεο,αφού ούτε ο σωματότυπος, ούτε και τα τατουάζ που δεν έχει η  πρωταγωνίστρια του ολιγόλεπτου «ροζ» φιλμ έχουν καμία σχέση με το γνωστό μοντέλο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!