tromaktiko: Αγώνας πόλο ΝΟΛ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αγώνας πόλο ΝΟΛ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ



Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων επικράτησε μέσα στη Λάρισα του τοπικού ΝΟΛ με 9-8 στο... πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2. Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στα πλέι άουτ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Περιστεριώτες να ανοίγουν το σκορ, όμως στη συνέχεια η ομάδα της Λάρισας ήταν που προηγήθηκε με 2-1 και 4-2. Η ομάδα των δυτικών προαστίων ισοφάρισε σε 4-4, για να λήξει το ημίχρονο με 5-4 υπέρ των Λαρισαίων.

Στην τρίτη περίοδο, οι παίκτες του Αρσένη Μαρούλη μπήκαν αποφασισμένοι και με ένα 0-3 πήραν προβάδισμα για πρώτη φορά με 2 γκολ (5-7 και 6-8). Η Λάρισα μείωσε σε 7-8 στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου και η έκβαση του αγώνα θα κρινόταν στο τελευταίο οκτάλεπτο. Εκεί οι άμυνες βελτιώθηκαν και το πρώτο γκολ που έδωσε σημαντικό προβάδισμα (7-9) στους φιλοξενούμενους ήρθε από το Στέλλα περίπου 5′ πριν τη λήξη του αγώνα. Η Λάρισα μείωσε και πάλι 2′ πριν τη λήξη στο γκολ με τον Ευαγγελό. Το παιχνίδι έγινε θρίλερ, αλλά τελικά η αθηναϊκή ομάδα κράτησε τη νίκη, που τη φέρνει στους 7 βαθμούς.

ΝΟ Λάρισας – ΓΣ Περιστερίου 8-9 (1-1, 4-3, 2-4, 1-1)

Σκόρερς:

ΝΟ Λάρισας: Ευαγγελός 3, Μερκουριάδης 2, Πατούνας 2, Κόρακας 1

ΓΣ Περιστερίου: Σκαρπέλης 2, Σιράπογλου 2, Στέλλας 2, Κολλάρος 1, Καλαμάρης 1, Γαβριηλίδης 1.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!