tromaktiko: Ποιοι έχουν κλείσει και ποιοι ακόμα δεν έχουν δώσει τα χέρια για το νέο σόου-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «Rising Star»

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ποιοι έχουν κλείσει και ποιοι ακόμα δεν έχουν δώσει τα χέρια για το νέο σόου-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «Rising Star»



Αλλεπάλληλα ραντεβού είχαν οι επιτελείς του ΑΝΤ1 για τη στελέχωση της κριτικής επιτροπής του νέου talent show που εξασφάλισε ο ...
σταθμός, Rising Star. Μέχρι τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο μόνος που θεωρείται κλεισμένος είναι ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του People, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν βάλει ως προτεραιότητα να κλείσουν τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή. Έπειτα θα ακολουθήσουν οι συζητήσειw με τα άλλα δύο ονόματα που θα ολοκληρώσουν ρόστερ της επιτροπής. Το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη έχει αναφερθεί, αλλά μόνο σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ οι φήμες για προσέγγιση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη διαψεύδονται από πρόσωπα του καναλιού.

Το Rising Star αναμένεται να είναι η έκπληξη της επόμενης σεζόν. Οι επιτελείς του σταθμού έχουν τακτική επικοινωνία με τους executive producers του σόου, οι οποίοι αναμένεται να επισκεφθούν τη χώρα σύντομα. Η πρεμιέρα του Rising Star, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, τοποθετείται περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι κομβική για τις εξελίξεις. Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη audition για την επιλογή των παικτών, ενώ προς τα τέλη αναμένεται να έχουν καταλήξει οι συζητήσεις με τους Δέσποινα Βανδή και Αντώνη Ρέμο.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!