tromaktiko: Δικαίωση για την Πατρινή Κρίστελ Βουρνά - Πάει τελικά στο Ρίο της Βραζιλίας

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Δικαίωση για την Πατρινή Κρίστελ Βουρνά - Πάει τελικά στο Ρίο της Βραζιλίας



Δικαίωση έστω και μετά από μεγάλη περιπέτεια για την Πατρινή κολυμβήτρια και πρωταθλήτρια Ελλάδος, Κρίστελ Βουρνά...

Μετά από επικοινωνία που είχε η Ελληνική Ομοσπονδία με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την αναίρεση της αρχικής απόφασης της Fina για την 24χρονη κολυμβήτρια, τελικά η Κρίστελ Βουρνά καλείται να πάει και να αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Η απόφαση αυτή είναι κοινή από την ΔΟΕ και από την Fina. Η Κρίστελ Βουρνά θα αγωνιστεί κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας και θα πάρει μέρος στην Ολυμπιακή αποστολή της κολυμβητικής ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μετά την ευτυχή αυτή εξέλιξη, δήλωσε: «Αυτή τη φορά, προσωπικά ως Πρόεδρος της ΚΟΕ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη Fina όσο και τον Κορνέλ Μαρκουλέσκου για την υπέρβαση που έκαναν στην περίπτωση της Βουρνά».

Θυμίζουμε ότι στην χτεσινή δήλωση του Προέδρου της ΚΟΕ, η κατάληξη της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατά το πόσο όμως θα είναι αποτελεσματική η παρέμβαση της ΚΟΕ προς τη Fina, θα το αντιληφθεί και ο ίδιος εντός της ημέρας – όπως επίσης και διάφοροι άλλοι «ανησυχούντες» - χωρίς αυτή τη φορά να συντρέχει περίπτωση λάθους από πλευράς Fina, ως η ίδια ομολόγησε στην περίπτωση της Κρίστελ Βουρνά».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!