tromaktiko: Στην υπηρεσία του ξένου Μνημονίου

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Στην υπηρεσία του ξένου Μνημονίου



Το ηγετικό δίδυμο της ΝΔ Μητσοτάκης – Γεωργιάδης έχουν κατ’ επανάληψη δηλώσει πως η Ελλάδα χρειαζόταν το μνημόνιο. Κι επειδή η...
Ελλάδα το μόνο μνημόνιο που γνωρίζει είναι το μνημόνιο των δανειστών, έχει πολύ κακή εμπειρία για τη γεύση αυτής της πολιτικής.Παρ όλα αυτά το ηγετικό δίδυμο της ΝΔ Μητσοτάκης – Γεωργιάδης, συνεχίζει να πολιτεύεται σε δύο βασικούς άξονες: πρώτον να ταυτίζεται με το σκληρό πρόσωπο της Τρόικα και δεύτερον να περιμένει την κατάρρευση του Τσίπρα (που δεν έρχεται), χωρίς κανένα ουσιαστικό πολιτικό λόγο ή αντιπρόταση στα όσα τραγικά αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία.

Έτσι η πατρίδα μας μένει ανυπεράσπιστη, απέναντι σε ένα πρόθυμο Αλέξη Τσίπρα που διαχειρίζεται τη φτώχεια αλά Μαδούρο και στους δανειστές και ξένες δυνάμεις που αγοράζουν καθημερινά περιουσίες και κυριαρχικά δικαιώματα.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλήρως ταυτισμένη με τα ξένα συμφέροντα αδυνατεί να εκπροσωπήσει τη μεσαία και κατώτερη τάξη και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Παραμένει δε παγερά αδιάφορη στα όσα τραβούν αυτοί που σήμερα βρίσκονται σε εργασιακό αδιέξοδο, λόγω υπερφορολόγησης και ποινικοποίησης της κάθε ελεύθερης δραστηριότητας. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει τίποτα να πει ή να αντιδράσει στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών των μικρομεσαίων επιχειρηματιών για οφειλές στο δημόσιο ή για το στραγγαλισμό από τις τράπεζες.

Με την εγκληματική της απάθεια, η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξυπηρετεί τα ξένες πολυεθνικές και εκείνους που οραματίζονται την Ελλάδα ως ένα τσιφλίκι μαύρης εργασίας Ελλήνων σκλάβων, όπου το πάνω χέρι θα έχουν μόνο οι δανειστές.

Ο Κώστας Καραμανλής το 2009, είχε προειδοποιήσει για τις καταστροφικές συνέπειες της τότε επερχόμενης υποδούλωσης.  Είχε ζητήσει τη μεγάλη εθνική συναίνεση για το λόγο αυτό. Είχε πει την αλήθεια! Όσοι σήμερα στη ΝΔ, δεν υπηρετούν αυτή την αλήθεια και στήνουν καριέρα στο άρμα των δανειστών, αποτελούν το θλιβερό κομμάτι της εθνικής προδοσίας και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος που εκμεταλλεύονται (μόνο) για το λογότυπό του.

«Ο Κεντροδεξιός»

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!