tromaktiko: ΠΕΑΛΣ: Δεν διαπραγματευόμαστε τις αρμοδιότητες και τον εν γένει θεσμικό ρόλο του Λιμενικού Σώματος και ζητούμε την ...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΕΑΛΣ: Δεν διαπραγματευόμαστε τις αρμοδιότητες και τον εν γένει θεσμικό ρόλο του Λιμενικού Σώματος και ζητούμε την ...



Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετέχουμε, κατόπιν προσκλήσεως, σε Ομάδα Εργασίας με αντικείμενο την επαναξιολόγηση του... Οργανισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας, σήμερα ήρθαμε αντιμέτωποι με την ανεπίτρεπτη στάση του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου, ο οποίος επεχείρησε να απαξιώσει και να υποβαθμίσει το έργο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ώστε να διευκολυνθεί η συνολική ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης αναφορικά με τις αρμοδιότητες του Σώματος.

Καταγγέλλουμε την στάση του αυτή, η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δρίτσα ότι δεν υφίσταται καμία συγκεκριμένη εντολή και κατεύθυνση, αναγνωρίζοντας παράλληλα την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στην συνολική λειτουργία του Οργανισμού του ΥΝΑΝΠ και ζητούμε από τον Υπουργό την άμεση αντικατάσταση του.

Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι για την ΠΕΑΛΣ οι αρμοδιότητες και ο εν γένει θεσμικός ρόλος του Λιμενικού Σώματος, δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση και μάλιστα από πρόσωπα με παντελή απουσία γνώσης του χώρου που επιδιώκουν να αλλάξουν, του έργου και της συνεισφοράς του.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ 

Ο Γενικός Γραμματέας
 Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!